Villainen.

8,90  sis. alv

Laiho, Sanna; Sahlberg, Tuuli
s.167
2016

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789510417140 Osastot: ,

Kuvaus

Huovuta arjesta pehmoisempaa ja kirjo koristeellisempaa!

Villainen. johdattaa lukijan villan äärelle hauskalla ja inspiroivalla tavalla. Kirjan ohjeilla valmistat ihania käyttöesineitä keittiöön, retkelle, jouluksi ja vauvalle.

Huovuttaminen on monipuolinen harrastus, ja sitä voi tehdä erilaisilla tekniikoilla: märkähuovuttamalla joko hankaamalla tai rullaamalla, pesukoneessa tai huovutusneulalla. Villakirjonta taas on pehmoisen stressitöntä ja myös aloittelevalle kirjojalle oiva vaihtoehto.

Kirjassa on noin 30 uutta ja erilaista kirjonta- ja huovutusohjetta runsaasti kuvitettuna. Luo vaikka kesäiseen keittiöön tunnelmaa uusilla tauluilla ja patalapuilla, ota sienimetsälle mukaan lämmin istuinalusta ja tuo villan ihana pehmoisuus vauvan huoneeseen huovalla – tai kekseliäällä mobilella!

Sanna Laiho (s. 1984) ja Tuuli Sahlberg (s. 1977) ovat varsinaissuomalaisia tekstiiliartesaaneja. Sannalle kirjonta on luovuuden väylä ja Tuulille huovutus on intohimo. Ystävysten ensimmäinen käsityökirja pohjautuu Mynämäen käsi- ja taideteollisuusopistolla keväällä 2015 tehtyyn opinnäytetyöhön. Kirjan inspiroivat valokuvat ovat Tuuli Sahlbergin käsialaa.