Uusi sarjakuvantekijän oppikirja

17,90  sis. alv

Koskela, Ilpo
s.208
2018

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789522704108 Osastot: ,

Kuvaus

Uusi sarjakuvantekijän oppikirja on Ilpo Koskelan, kokeneen ja palkitun tekijän laatima katsaus sar-jakuvien tekemisen kiehtovaan maailmaan. Nyt ilmestyvä, loppuunmyydyn kirjan uudistettu laitos on päivitetty ajan tasalle mm. uusin kuvitusesimerkein.

Uudessa sarjakuvantekijän oppikirjassa perehdytään tehokkaasti alan perusasioihin aina ideoinnista ja käsikirjoittamisesta sarjakuvan suunnitteluun, luonnosteluun, piirtämiseen ja värittämiseen – tieto-tekniikkaa unohtamatta. Lisäksi kirjassa esitellään uusia, kehittyneitä työtapoja ja kerrotaan tekijän-oikeuksista, kustantamisesta ja markkinoinnista. Opas sisältää harjoitustehtäviä.

Ilpo Koskelan (s. 1958) sarjakuvia on julkaistu suomalaisissa lehdissä jo 30 vuoden ajan. Koskela on julkaissut kahdeksan sarjakuva-albumia, joita on käännetty useille kielille. Oppikirjamuotoisia teoksia hän on laatinut kolme. Koskela on opettanut sarjakuvaa Oulun taidekoulussa 14 vuoden ajan ja ve-tänyt useita alan kursseja sekä luentosarjoja niin Suomessa kuin ulkomailla.