Tuhoa tämä kuvakirja

14,90  sis. alv

Smith, Keri
sivuja 64
sidottu
2020

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789510455722 Osastot: , , ,

Kuvaus

Plärää, koputtele ja sheikkaa kirja eloon!

Huiman suosion saavuttaneiden tuhoamiskirjojen tekijä Keri Smith vapauttaa seuraavaksi lasten kuvakirjan. Oletko valmis toimimaan ja käyttämään mielikuvituksesi voimaa?

Jokainen kirja haluaa tulla luetuksi, pidellyksi, plärätyksi, paiskotuksi ja rakastetuksi. Jokainen kirja haluaa saada tarinansa eloon. Onneksi kirjaan tarttuu tällä kertaa lapsilukija, jonka energian ja mielikuvituksen avulla se takuulla onnistuu.

Tässä kirjan käyttöohjeet: ravista ja sheikkaa, koputtele ja rummuta – herätä kirja ensin horroksestaan. Tee toimeliaasti tuttavuutta kirjan kanssa ja lähde sitten kutkuttavalle matkalle mielikuvituksen maailmaan. Vain sinun avullasi se onnistuu, joten: anna mennä!

Kanadalaisen kuvataiteilijan Keri Smithin Tuhoa tämä kirja ja Tuhoa tämä kirja väreissä ovat olleet huikea menestys niin meillä kuin maailmalla. Pelkästään kirjojen englanninkielisiä versioita on myyty miljoonia kappaleita, ja lisäksi kirjat on käännetty lukuisille eri kielille. Hauskan idean taustalla on Smithin ajatus siitä, että jokainen meistä pystyy huomattavan luoviin suorituksiin, kunhan tohdimme rikkoa sääntöjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.