Suuri kepparikirja Ohjeita ja vinkkejä keppihevosten tekemiseen

26,90  sis. alv

Jukarainen, Kati; Juka, Eevaliisa
s. 236
2020

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789523219762 Osastot: , ,

Kuvaus

Värikäs ja monipuolinen Suuri Kepparikirja opastaa toteuttamaan 18 erilaista keppihevosta sekä niiden varusteita. Mukana oikeaan kokoon tehdyt mitta-kaavat!

Kirja on täynnä kekseliäitä ja kauniita ideoita, joiden avulla voit toteuttaa erilaisia keppihevosia. Miltä kuulostaisi arabikeppari tai pörröinen karvaponi?

Keppihevosten maailma on hämmästyttävän monipuolinen. Kirja johdattelee katsomaan käsitöitä uusin silmin. Keppareiden lisäksi ohjeilla valmistuu tarvikkeitaratsastus- ja hoitohetkiin. Loimet, suitset ja riimut kuuluvat jokaisen kepparin vakiovarusteisiin. Kirjan neuvoilla syntyvät reppu ja pikkulaukku kisaretkille. Säilytyspussiin sujahtavat omat ja kepparin tärkeimmät pikkutavarat. Nikkaroi myös esteet hyppäämistä varten.

Onnistunut keppari syntyy hyvillä käsityötaidoilla. Havainnolliset tekstit ja kuvat kertovat kaiken mitä osata tarvitsee. Voit ommella oppien avulla Keppari-kirjan hevosia tai valmistaa omia kaavoja. Kaikki 35 ohjetta ovat helposti ymmärrettäviä. Kirjan helpoimmat kepparit on suunniteltu aloittelijoille. Kokeneille ompelijoille on tarjolla useita vaativampia malleja.

Kepparikirja on hurmaava käsityökirja, joka innostaa ompeluun ja keppihevosharrastuksen pariin. Kirjan ohjeet ja kaavat ovat Hirnuvillan Kati Jukaraisen ja Eevaliisa Jukan käsialaa. Hirnuvillalle jokainen päivä on uuden keppihevosen päivä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.