Sleeping Beauty Deluxe

29,90  sis. alv

Pelin mukana on Prinsessa Ruusunen -kuvasatukirja, joka herättää pelin henkiin ihan uudella tavalla!

  • Ikäsuositus: 3-7 -vuotiaille.
  • Sisältö: pelilauta, neljä labyrinttipalaa, linna, prinsessa, prinssi, lohikäärme, kuvitettu satukirja, haastevihko ratkaisuineen ja peliohjeet.
  • Mitat: pelilauta 26,5 x 26,5 cm, linnan korkeus 8 cm.
  • Pakkauksen mitat: 29 x29 x 7,5 cm.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5414301521228 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tuttu satu Prinsessa Ruususesta herää henkiin labyrinttipelin muodossa. Etsi prinssille reitti labyrintin sokkeloiden läpi Prinsessa Ruususen luo. Tai auta Prinsessa Ruususta pakenemaan sokkelon läpi itse. Voit pelata peliä myös lohikäärmeen roolissa, jolloin pelin idea kääntyy päälaelleen: estä prinssiä löytämästä reittiä linnaan ja prinsessaa pakenemasta linnasta. SmartGames Sleeping Beauty -pelissä on 60 haastetta (30 lohikäärmeen kanssa ja 30 ilman lohikäärmettä).

Peliä voi pelata yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Kaverin kanssa pelattaessa etsikää yhdessä oikeaa ratkaisua haasteeseen, jolloin peli kehittää erinomaisella tavalla pelaajien vuorovaikutus‐ ja yhteistyötaitoja. Peleistä tutun voittaja‐häviäjä ‐asetelman sijaan oikean ratkaisun löytyessä molemmat ovat voittajia!

Tämä kiehtova SmartGames logiikkapeli kehittää ongelmanratkaisukykyä, loogista ajattelua, hahmottamista sekä silmän ja käden yhteistyötä.