Sielukas elämä

12,90  sis. alv

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789522607171 Osastot: ,

Kuvaus

Oivalluksia tarjoava kirja sielusta, egosta ja minuudesta. Kirja on yhdistelmä syvällistä viisautta ja havainnollistavaa, konkreettista kuvausta siitä, miten sielu ja ego ohjaavat meistä jokaista ja koko yhteiskuntaamme. Marita Niemelä valottaa ihmisen minuuden perustaa toivoa herättävällä tavalla omien kokemustensa pohjalta. Kirja on kaunis puheenvuoro sielukkaamman elämän puolesta.

Kirja on suunnattu erityisesti sinulle, joka pohdit, miten uskaltaisit kulkea omaa tietäsi ja olla vapaasti se kuka olet. Se tarjoaa samaistumispintaa myös sinulle, joka mietit, miten eläisit elämääsi aidommin ja syvemmin. Teos antaa ajatuksia kaikille henkisyydestä kiinnostuneille ja sillä tiellä jo hetken aikaa matkanneille.

Marita Niemelä on yhteiskuntatieteiden maisteri, jolla on takanaan pitkä yliopistoura. Hän toimii myös reikiopettajana ja kouluttautuu parhaillaan uuteen ammattiin psykologiksi. Oman elämän äkkipysäykset johdattivat hänet henkiselle tielle. Niemelä tarkastelee ihmisyyden ja elämän syvimpiä kerroksia  psykologian, filosofian, energialääketieteen, itämaisen perinteen ja luonnon ikiaikaisen viisauden kautta.