Richard McCormick’s Barcelona

15,00  sis. alv

McCormick, Richard; Kravi, Anni
s.173
2015

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789513185732 Osastot: , ,

Kuvaus

Richard McCormickin ruokakirjasarjan toisessa osassa matkustetaan tunnelmalliseen Barcelonaan.

Espanjalaisilla on kadehdittava tapa tehdä yksinkertaisesta ruoasta ylellistä. Jaettaviin tapaksiin, tuoreisiin raaka-aineisiin ja rentoon otteeseen tiivistyy se tapa, jolla ruokaa halutaan nyt laittaa.

Barcelonan ravintolakulttuurissa kohtaavat niin arkiruoka, maailman huiput, tapakset kuin läheisten viinitilojen monipuolinen tarjonta, joille kaikille yhteistä on se, että ne nautitaan hyvässä seurassa. Ruoka ei ole vain ruokaa – se on tunnelmia, muistoja ja inspiraatiota. Richard McCormick poimii innostuksen kirjansa resepteihin paikallisten rennosta elämänasenteesta, vireästä street-kulttuurista, värikkäästä arkkitehtuurista, kapeilta kujilta sekä nuorten kokkien luovista kokeiluista.

Richard McCormick on kokki ja ravintoloitsija, joka on mullistanut Helsingin ravintolakulttuurin konstailemattoman raikkaalla ruoallaan ja luovilla konsepteillaan. Hänet tunnetaan muun muassa Sandro- ja The Cock -ravintoloiden keittiöistä sekä vaaleanpunaisesta ruokarekastaan, jolla hän aloitti Suomen katuruokabuumin.