Point Nemon saari

22,90  sis. alv

Blas de Roblès, Jean Marie
s.403
2020

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789526900049 Osastot: ,

Kuvaus

Jossain Skotlannissa rannalle ajautuu kolme oikeaa jalkaa ja kassakaapista katoaa kookas timantti. Eksentrinen seikkailijajoukko ottaa mysteerin selvittääkseen, matkaa maailmankuulu roisto kintereillään halki maanosien ja kummallisesta kulkuvälineestä toiseen, yhä kauemmas lähtöpisteestään ja lähemmän pistettä, jossa maailma loppuu.

Toisaalla – ja toisessa ajassa – ranskalaisen e-kirjojen lukulaitteita valmistavan tehtaan vähintään yhtä riemunkirjava henkilökunta yrittää selvitä omista vastoinkäymisistään, joissa hyvällä tarinalla on kaikissa tärkeä roolinsa.

Point Nemon saari on intertekstuaalisia viittauksia ryöpyttävä, lukijan pään pyörälle laittava riemastuttava ja rivokin rakkaudenosoitus suurille salapoliiseille, kekseliäille seikkailijoille, maanalaiselle vastarinnalle ja ennen kaikkea tarinankerronnan voimalle.

Jean-Marie Blas de Robles (s. 1954) on Brasliassa, Kiinassa, Italiassa, Libyassa ja Taiwanissa vaikuttanut, Algeriassa syntynyt ranskalaiskirjailija. Point Nemon saari on hänen yhdeksäs romaaninsa.