Pegasosten viha

24,90  sis. alv

Forester, Kim
s.251
2020

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789518876048 Osastot: ,

Kuvaus

Vuosisata sitten Cavallonin viisi kansaa – yksisarviset, kentaurit, vedenhevoset, pegasokset ja ihmiset – ovat käyneet sodan, joka on päättynyt katkerasti. Yksisarviset pitävät entisiä ihmisliittolaisiaan orjina. Sivistyneet kentaurit uskovat ylemmyyteensä. Vedenhevoset on ajettu merelle. Ja pegasokset, joiden väitetään aloittaneen sodan, ovat paenneet vuorille.

Vapaakaupungissa asuva nuori ihmispoika Tal on kuullut vain tarinoita vanhoista ajoista ja verenhimoisista pegasoksista. Kaikki kuitenkin muuttuu yllättäen, kun kaupunkiin hyökätään. Tal tempautuu mukaan tapahtumiin, jotka ratkaisevat Cavallonin kohtalon.

Pegasosten viha aloittaa neliosaisen Cavallonin kronikat -sarjan, joka sopii kaikille vauhdikkaan eläinfantasian ystäville. Sarjan takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners, ja sarja onkin erinomaista luettavaa Soturikissojen faneille.

Kim Forester ihastui eläimiin ja fantasiaan koulussa luettuaan Richard Adamsin Ruohometsän kansan. Hän asuu miehensä, poikansa ja kolmen kissansa kanssa Marylandissa Yhdysvalloissa ja tarkkailee siellä eläviä villihevosia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.