Mielimatka

12,90  sis. alv

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789522606228 Osastot: ,

Kuvaus

Voisivatko jooga ja mindfulness avata uusia näköaloja luonnossa liikkujalle? Auttaako sisäisellä matkalla löytynyt läsnäolo syventämään ulkoista matkaa? Löytävätkö kävelijä, juoksija, hiihtäjä, uimari, pyöräilijä ja meloja itsensä flow-tilasta?

Mielimatka tarjoaa pohdiskelevia polkuja ja täsmäoloon johdattavia pitkospuita suomalaiseen ulkoliikuntaan. Kirja on sekä elämyksellinen että opastava matka siihen, miten suomalaisessa luonnossa voi liikkua avaamalla aistinsa uudella tavalla. Yhtä aikaa kirja avaa uusia näkökulmia tuttuihin liikuntalajeihin. Mitä uusia näkymiä SUP-jooga avaa kokeneelle joogille tai melojalle? Miltä maistuisi nurmolainen mustikkamietiskely? Entä resepti runner’s high -tilan takaa-ajoon? Tai pyyhkeettömän kuivumisen pukuhuonemeditaatio avantosaunakokemuksen huipentajana?

Halutessaan voi lukija tutkia ja syventää luontosuhdettaan myös kirjassa esiteltävillä luontopäiväkirjaharjoituksilla. Mielimatka tarjoaa syventävää täsmäoloa yhtä hyvin metsäpolulla, pururadalla, liukkaalla ladulla, satulan päällä tai veden pinnalla keinuvalla alustalla.

Katja Liuksiala on toimintaterapeutti, joogaopettaja ja työnohjaaja, joka pyrkii ulkoilmaan aina kun mahdollista. Hän työskentelee suunnittelijana mielen hyvinvoinnin keskus Lapinlahden Lähteessä. Liuksialalta on aiemmin julkaistu Sisulla ja sydämellä – sisäisen soturin polku (Basam Books 2015).

Anssi Orrenmaa on seinäjokelainen toimittaja, tietokirjailija ja melonnanohjaaja. Hän on kirjoittanut 26 tietokirjaa, melonut 25 vuotta ja purufutannut (juossut jalkapallon perässä pururadalla) 18 vuotta. Orrenmaa hurahti avantouintiin 8 vuotta sitten, Inarin-Lappiin 6 vuotta sitten ja joogaan 5 vuotta sitten.