Kauniit rauniot

23,05  sis. alv

Walter, Jess
s.398
2021
liepeelliset pehmeät kannet
koko: 210 x 137 x 31

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789150959451 Osastot: , ,

Kuvaus

Kekseliäs ja yllättävä, Kauniit rauniot on tarina epätäydellisistä ja kiehtovista ihmisistä, jotka liikkuvat elämänsä kallioisilla rannoilla pitäessään kaikki kiinni epätodennäköisistä unelmistaan.

Vuonna 1962 aurinkoisella Italian rannikolla pitkä, laiha nainen, kuin valkoinen kangastus, lähestyy miestä veneellä. Nainen on näyttelijä, amerikkalainen tähti. Pian Pasquale Tursi saa tietää, että nainen on kuolemassa.

Tarina jatkuu nykyhetkessä, maailman toisella laidalla, kun Pasquale ilmestyy elokuvastudion takapihalle – etsimään salaperäistä naista, jonka hän viimeksi näki hotellissaan vuosikymmeniä aiemmin.

Tarinan tapahtumat ulottuvat viidelle vuosikymmenelle: aina Kleopatran ylellisistä lavasteista Edinburgh Fringe -festivaalin nuhjuiseen rellestykseen. Ja matkan varrella sympaattisen italialaisen hotellinpitäjän, Pasqualen elämään kietoutuu joukko toinen toistaan merkillisempiä henkilöitä; sankarillinen tuottaja, joka saattaa Pasqualen yhteen tämän unelmien naisen kanssa, ja tuottajan idealistinen avustaja; armeijan veteraani, josta kuoriutuu untuvikkokirjailija, ja railakas Richard Burton, jonka vietit itse asiassa käynnistävät koko tarinan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.