Ale!

Kaiken maailman kuopat Hiidenkirnusta hymykuoppiin

14,90  sis. alv

Saarni, Saija
s.76
2020
tammi

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789520420505 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Superhauska ja yllättävä tietokirja esittelee kuoppia maan alta aina avaruuteen asti

Tietokirjan konkreettinen ja innostava näkökulma saa hymyn huulille: kirjan läpi kulkee ihan oikea kuoppa! Kirja käy läpi hiidenkirnut, hautavajoamat, tulivuoren kraatterit ja etenee kuoppa kuopalta aina avaruuteen, ilmakuoppiin ja mustiin aukkoihin asti – ihmisen ja eläinten kaivamia kuoppia unohtamatta.

Kaiken maailman kuopat kertoo, mitä kaikkea maan alta ja maailmankaikkeudesta laajemminkin voi löytyä. Se kannustaa lapsia sotkemaan kätensä multaan, tutkimaan maata, kiviä ja luontoa ympärillään. Saija Saarni ja kuvittaja Anne Vasko ovat rakentaneet tietokirjansa kekseliäästi – kuopan ympärille!

Saija Saarnin kirjaidea huomioitiin kunniamaininnalla Tammen ja Tietokirjallisuuden edistämiskeskuksen järjestämässä Ihan totta! -tietokirjakilpailussa 2017.

Saija Saarni on koulutukseltaan geologian tohtori ja ammatiltaan tutkija. Hän on kirjoittanut aikaisemmin tietokirjan Kiviä taskussa: Koko perheen kivikirja (Nemo, 2019). Anne Vasko on taiteilija ja kuvittaja, joka tunnetaan värikkäistä kuvituksistaan sekä ennakkoluulottomasta heittäytymisestä kulloisenkin kirjaprojektin maailmaan. Paperin ohella Vaskon materiaaleiksi ovat valikoituneet myös niin tekstiilit kuin esimerkiksi ruoka-aineet.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.