Juice puhuu Kootut muistelmat Vol II

22,90  sis. alv

Lipponen, Kaj; Tuominen, Harri; Wallenius, Waldemar
s.324
2020

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789523513532 Osastot: , ,

Kuvaus

Eesti (On My Mind), Musta aurinko nousee, Kaksois­elämää… Juice puhuu Vol II jatkaa suoraan siitä, mi­hin helmikuussa ilmestynyt ykkösosa päättyi. Juice Leskinen Slam tekee joululevyn, jolta kansan tajun­taan iskee tuleva joululauluklassikko Sika. 80-­luku on alkanut räväkästi.

Levyt seuraavat toisiaan ja äkkiä Leskisen terveys ro­mahtaa. Hän joutuu sairaalaan maksansa vuoksi ja jää vuoden mittaiselle toipumislomalle.

Juicea ei näy missään eikä hän keikkaile. Huhujen mu­kaan Juice on kuollut. Toimittajat Waldemar Wallenius ja Harri Tuominen huomaavat, että heillä ei ole kunnollista haastattelua Leskisestä.

Juice lupautuu mukaan valtavaan urakkaan, neljäkym­mentätuntiseen radio­-ohjelmaan. Trio aloittaa haastatte­lut marraskuussa 1989, ja ne jatkuvat pitkälle seuraavaan vuoteen. Juice puhuu -­kirjat perustuvat näihin leikkaamat­tomiin, alkuperäisiin haastattelunauhoihin, joita ei kos­kaan aikaisemmin ole päästetty julkisuuteen.

Juice puhuu Vol II syventää kuvaa suomenkielisen rockmusiikin kummisedästä, jolle tämän päivän artistit maksavat edelleen velkaa. 80-­luvun kappaleidensa kaut­ta Leskinen avaa näkemyksiään maailman menoon. Juice kertoo omin sanoin mistä hänet ja hänen biisinsä on tehty.