Ihan ulkona Syö, juo, nauti

13,90  sis. alv

Lehtinen, Anikó
s207
2017

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789510423363 Osastot: ,

Kuvaus

Kokkaa, pakkaa, tapaa kaverit, grillaa tai chillaa, syö, juo ja nauti!

Aniko Lehtisen keittokirja ottaa tilan haltuun niin rannalla kuin takapihalla ja täyttää sen hyvillä mauilla ja reippaalla meiningillä.

Ihan ulkona -kirjassa annetaan vinkkejä ja reseptejä syömiseen ja juomiseen muualla kuin kotikeittiössä. On katuruokaa, grillausta, piknikkiä ja illalliset taivaan alla! Erilaisiin ulkotiloja hyödyntäviin tilanteisiin löytyy helppoja ja maukkaita ruokareseptejä, juomasuosituksia sekä hyväksi havaittuja vinkkejä. Raikkaat alkoholittomat mocktail-reseptit hiipivät myös suomalaisten ruokahetkiin. Yleinen yhdessäolo, viihtyvyys ja tunnelma ovat kirjan ydintä. Kesäkaupunki on kirjassa vahvasti läsnä, mutta reseptit ovat toteutettavissa ympäri vuoden.

Aniko Lehtinen on helsinkiläinen juoma-asiantuntija, joka on kirjoittanut kaksi olutta käsittelevää teosta: Yks Olut – Oluen käsikirja sekä Niin Monta Olutta – Oluen arviointikirja. Aniko asuu perheineen Helsingin keskustassa, kirjoittaa vapaa-ajallaan ruokablogia Punavuori Gourmet, erilaisia ruokaan liittyviä lehtijuttuja ja väitöskirjaa oluesta sekä juontaa radio-ohjelmaa Radio Helsingissä.