Harry Potter Hogwarts Great Hall -palapeli 3D

39,90  sis. alv

Hieno ja yksityiskohtainen kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suosituista Harry Potter -kirjoista tuttu Tylypahkan suuri sali. Valmiin palapelin koko on 50 x 38,75 x 47 cm ja siinä on 850 palaa. Rakenna osa Tylypahkaa ja nauti taianomaisesta maailmasta!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 665541020148 Osastot: ,

Kuvaus

Harry Potter opiskelee Tylypahkassa, velhojen ja noitien koulussa. Tylypahkan suuressa salissa, halleissa, torneissa ja eriskummallisissa luokkahuoneissa hän oppii taikuuden alkeita, kuten muodonmuutoksia, taikajuomien tekoa, loitsuja ja suojautumista pimeyden voimilta. Tahtomattaan Harry on osallisena suuressa maagisessa seikkailussa, johon hän liittyy tietämättään enemmän kuin uskookaan.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli tästä taianomaisesta koulusta kolmiuloitteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista linnamaisesta opinahjosta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös lukemaan Harry Potter -kirjat, alusta alkaen – vaikka ne olisi tullut aiemminkin luettua. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä mahtavan kirjasarjan keskeisen tapahtumapaikan parissa!