Harry Potter Hagrid’s Hut 3D-palapeli

32,90  sis. alv

Taianomainen ja yksityiskohtainen kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suosituista Harry Potter -kirjoista tuttu Hagridin mökki. Valmiin palapelin koko on 30,5 x 19 x 15 cm ja siinä on 270 palaa. Rakenna Harry Potterista tuttu tapahtumapaikka ja nauti taianomaisesta maailmasta!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 665541005121 Osastot: ,

Kuvaus

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tylypahkassa Harry tutustuu Hagridiin, joka on Tylypahkan riistanvartija sekä myös koulun taikaeläinten hoidon opettaja. Hagrid on myös Harryn rakas ystävä.

Nyt on mahdollista rakentaa nämä Hagridin mökki kolmiuloitteisena palapelinä. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista talosta hieno ja yksityiskohtainen. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös lukemaan Harry Potter -kirjat, alusta alkaen – vaikka ne olisi tullut aiemminkin luettua. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä mahtavan kirjasarjan keskeisen tapahtumapaikan parissa ja kerää koko sarja, rakenna kokonainen Viistokuja tai Harry Potter -maailma!